Werk jij graag op alle terreinen?

Getuigenissen

"Bij Artes Woudenberg wordt er enorm goed samengewerkt, met respect voor elkaar en voor het materiaal. Het is een bedrijf dat grote opdrachten heeft en dit brengt de nodige variatie in het werk. Met daarbovenop toffe collega’s kan ik het bedrijf echt aanraden als werkgever."

Dirk Lancriet – Ploegbaas Steenhouwerij bij Artes Woudenberg

“Het Droogdokkenpark in Antwerpen zal me het meeste bijblijven aangezien het een combinatie is van burgerlijke bouwkunde, waterbouw en wegenbouw.”

Ivan Mertens - Werfleider in de waterbouw bij Artes Roegiers

"Velen denken dat je als projectingenieur technieken de vreemde eend in de bijt bent binnen een algemeen aannemersbedrijf. Maar niets is minder waar. Vandaag de dag is het aandeel van het lot technieken in de totale algemene aanneming groter en complexer dan enkele jaren terug. Dit aandeel zal echter de komende jaren nog sterk toenemen en dient dus eveneens met zorg opgevolgd te worden."

Joke Gallens – Projectleider technieken bij Artes Roegiers

"Ondanks de stress en de lange dagen is de werksfeer steeds top dankzij de echte teamspirit en de bereidheid om elkaar te helpen, die heerst onder de mensen van Artes TWT. Zo ontmoeten we elkaar vaak na het werk om samen een glas te drinken na een match minivoetbal of karting. "

Frédéric Poncin – werfleider bij Artes TWT

Zoek een vacature
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Vul hieronder uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrieven.